Empresa

SOLUCIONS GLOBALS EN IMPRESSIÓ I ACABATS D’EMBALATGE FLEXIBLE,
ETIQUETATGE I MÀRQUETING DIRECTE

Us convidem a descobrir fins on podem arribar amb la nostra experiència en impressió.

Després d’una llarga experiència com a empresa especialitzada en solucions d’impressió i acabats per a màrqueting directe, TGB fa un salt evolutiu cap al sector de l'Embalatge Flexible i l'Etiquetatge. L'àmplia experiència en impressió en O, en els diferents formats, ens ha permès evolucionar i aportar tot el nostre Know-Howal món de la impressió de l'embalatge.

Volem ser el vostre proveïdor global en impressió i, per això, a més de les solucions actuals en Màrqueting Directe, hem obert una nova línia d'embalatge flexible i etiquetatge, que millorarà la imatge dels vostres embolcalls, Embalatge Flexible i Etiquetatge.

Podem personalitzar els vostres packs, perquè siguin més atrevits, més espectaculars i, en definitiva perquè siguin únics.

La nostra maquinària d'última tecnologia, renovada completament el 2014, permet una tecnologia en Offset amb uns resultats de qualitat d’impressió incomparables, i el nostre sistema d'assecatge exclusiu Electron Beam, ens permet superar les normes més exigents, perquè fem servir tintes sense dissolvents, sense fotoiniciadors i que no provoquin danys ambientals.

Imprimim de manera ecològica, segura i sostenible.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, sens dubte hi sortireu guanyant.

DESCARREGAR POLITICA INTEGRADA DE TGB,S.A.

DESCARREGAR CERTIFICAT - FSC

DESCARREGAR CERTIFICAT - FSSC 22000