IN MOLD LABELS

L'etiqueta In Mold consisteix en un substrat habitualment de BOPP que s'integra a la superfície exterior d'envasos plàstics formats mitjançant injecció, bufat o termoformat, ja que es troba en el motlle en el moment de conformar l'envàs. Actualment, trobem aquest producte aplicat en terrines i recipients de gelats, mantegues i margarines, preparats de iogurts, amanides i formatges.

L'In Mold passa a formar part del mateix envàs al qual s'aplica, fins al punt que l’ull humà no la percep com una etiqueta convencional, fet que dóna lloc a un avantatge estètic considerable que s'ha d'afegir al salt de qualitat en la impressió que el sistema Offset ens permet oferir i al valor ecològic que s'atorga al producte, tenint en compte les facilitats per al reciclatge que suposen un envàs i etiqueta del mateix material.

En combinar el procés d'emmotllament amb el de decoració, el client pot guanyar quant a eficiència de costos.

Altres avantatges del procés:
  • Producció d'un envàs ja etiquetat en un sol pas, amb una tecnologia revolucionària en el sector dels contenidors de plàstic.
  • Adhesió perfecta al contenidor, fins i tot en superfícies corbades.
  • Etiqueta no manipulable, no amovible; per evitar falsificacions.
L'In Mold es pot aplicar a les tecnologies:
  • Emmotllament per injecció (materials PP i PE)
  • Emmotllament per bufat (PE d'alta i baixa densitat i PP particularment en ampolles)
  • Termoformat (PP)
La tecnologia d'encunyament que apliquem es basa en nova maquinària de gran precisió en la qual partim de la bobina prèviament impresa. Oferim solucions a necessitats d'etiquetes Blow Mold o també Lids o tapes d'alumini, polièster o paper. Podem treballar igualment amb etiquetes de cartolina amb gramatges lleugers.